Back in business!

Efter all denna tid har jag beslutat mig för att komma tillbaka till denna blogg! 
Jag startade en foto blogg på worldpress, men känner att jag kan inte ha en blogg om endast foto. Jag behöver skriva också, om allt och ingenting. Jag kan inte sätta gränser på mig själv, för det slutar bara med att allt skiter sig då. Har redan tröttnat på min worldpress tack vare mina egna begränsningar. Så nu är jag tillbaka! Feels good, yeah!
 
Det har hänt sjukt mycket sedan sist jag skrev här, men kommer inte nämna allting här i bloggen. Men jag kan ju börja med en liten snabb beskrivning av min sommar, som var helt fantastisk! (för det mesta i alla fall). Det var nog lika mycket uppåt som det var neråt under sommaren, men det som var bra vägde mycket mer än det som var dåligt!
 
Först och främst var jag hos min älskade vän Hanna i Nässjö i en vecka! Det var en jätte härlig vecka med mycket tåg (då jag följde med henne till hennes jobb som tågvärd). Och så sprang vi runt lite i affärer, på marknad, gick på promenader där jag fick en liten rundtur i de områden där Hanna växte upp. Vi badade i sjön, hälsade på hennes mamma och mycket mer. Det var precis allt vad jag behövde!
 
 
Inte långt efter detta drog jag iväg till min älskade vän (/fru) Lizette, där vi såg Damian Marley live på Gröna Lund! Spenderade helgen hemma hos henne och det var super mysigt verkligen! Hade inte träffat henne på lång tid innan, så det var verkligen så fantastiskt kul att få ses igen! Och helt otroligt att se Damian Marley live då jag lyssnat på hans käre far Bob Marley i så många år! (bara för det så spelar just nu den enda låten men Bob som jag har på min spellista). Det var i alla fall en super bra och mysig helg verkligen!
 
 
Var även på Parken Zoo i Eskilstuna med mamma, Mikael och lillasyster Lisa och tog kort på de fina djuren. Har alltid önskat att jag kunde få fina kort på lejon, leoparder med mera. Men helst då i deras naturliga miljö. Men detta får duga än så länge! Var en jätte rolig dag i alla fall!
 
 
Ja, det var väl allt jag hade att säga om min sommar. Har även festat mycket under sommaren, framför allt med min bästa vän Jimmy. Har druckit såpass mycket att jag blivit kallad alkis.. Men kan intyga att det är jag då rakt inte. Anyways, jag är nöjd med sommaren som varit och nu ser jag fram emot jul! 
 
Tack för mig! Vi hörs snart, hoppas jag.
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp