The Road So Far

Känner att jag behöver ge en kort förklaring på allt som hänt sedan sist jag skrev här i November.
I Januari lämnade jag Robert. Förhållandet varade i 1 år och 8 månader, men jag kände att det inte funkade längre och jag var tvungen att dra mig ur. Så ca klockan 4 på morgonen ringde jag mamma och bad henne hämta mig hos honom. Så nu bor jag hemma hos föräldrarna igen, mestadels hos pappa men ibland sover jag några nätter hos mamma också. Har inget jobb och inget plugg och 0 kr på kontot.
Sedan uppbrottet med Robert har jag varit med om en hel del.. Jag började ta antideprissiva mediciner som jag fick extrema biverkningar av. Tappade aptiten och blev illamående först och främst så kunde knappt äta nånting, gick ner ett par kg. Sen efter ca 2 veckor började jag må riktigt jävla illa, sämre än jag någonsin mått innan. Hade både kräkningar och diarré, kunde inte äta någonting, kunde knappt resa mig ur sängen alls. Åkte till akuten en kväll för jag mådde så dåligt att jag blev rädd, hade hjärtklappningar och allt. Var ständigt uttorkad i flera dagar. Sen när jag slutade med medicinen så gick det över, tack och lov.
I Februari tog jag en resa ner till Helsingborg och umgicks med underbara saknade Hanna. Sov över där i ett par dagar och vi hittade på så sjukt mycket roliga saker. Det var shopping, besök på tropikariet, bio, restaurang, en runda på stan med mera. Var en fantastisk och väldigt behövlig resa!
Har festat en del (what a surprise..) och fått massa nya vänner, vilket har varit helt fantastiskt. Varit på kryssning till Helsingfors med ett gäng underbara människor. Var också en väldigt behövlig resa. Få tankarna på annat och bara släppa loss och ha roligt.
Har fått min hjärta krossat på nytt också, vilket nog var mestadels mitt eget fel.
Och det är väl ungefär där jag är just nu. Har utelämnat rätt mycket detaljer, men som sagt. Det var en kortfattat förklaring.
Kanske berättar mer om saker och ting senare om jag orkar. Until then, tack för mig.
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp